Contact

Sportstraat 49
B-8310 St-Kruis Brugge
T +32 (0)50 37 37 70
advocatenkantoor@petitat.be

Kantoor

Het advocatenkantoor Petitat werd in 1975 opgestart door mr. Jean-Baptiste Petitat. Het kantoor groeide gestaag en telt thans 8 advocaten en een sterk administratief team.

Ons kantoor biedt een all round juridische dienstverlening aan, maar kent tevens een bijzondere specialisatie in het verzekeringsrecht, het aansprakelijkheidsrecht, het verkeersrecht, het personen –en familierecht, alsook in het bouw – en administratief recht.

Onze diensten zijn erop gericht om uw juridische problemen zowel te voorkomen (adviesverlening, contracten,…) als te verhelpen (bemiddeling, arbitrage, gerechtelijke – en administratiefrechtelijke procedures,…). Ons cliënteel maakt zowel deel uit van de private als van de publieke sector.

Wij vormen voor u een vertrouwd en toegankelijk aanspreekpunt voor al uw juridische problemen. Wij staan borg voor een nauwgezette opvolging van uw dossier.

Wij zeggen u waarop het staat en maken een inschatting van de slaagkansen van uw eisen of verweer.

Wij staan garant voor een kwaliteitsvolle dienstverlening, gesteund op een ruime kennis, expertise en wetenschappelijk onderzoek.

Met een betrouwbaar internationaal netwerk garandeert ons kantoor ook internationale juridische diensten.